Om oss

Om oss

Vad står vi idag?

Vi är ett litet företag som levererar stora och tunga detaljer. Vi är få personer men det innebär att alla får ge det lilla extra. Vi har stabila och trogna kunder som återkommer vilket ger oss en trygghet.


Vi har de senaste två åren jobbat med att anpassa vår anläggning till dagens krav. Ett arbete som fortfarande pågår vid sidan av produktion. 


Vi försöker ständigt se över rutiner och försöker att förbättra våra strukturer. Ett arbete som är en utmaning vid ständigt hög produktionstakt. 


Vi har de senaste två åren mer än fördubblat vår personal. En process i sig då det gäller att hitta lagspelare som trivs med laget och har rätt kunskap. 


Vi har startat en facebooksida under våren för att våra kunder, leverantörer och andra intresserade ska se lite mer av vad vi gör i praktiken. Besök oss gärna på Umeå Byggsmide på Facebook. 


I höst implementerar vi Bygglet. Vi får besök av A3 cert för årlig revision gällande 1090 Certifieringen. Vi gör ett försök att certifiera oss mot ISO 3834 och får besök av Regas för årlig validering av våra strömkällor. 

Vi finns nu med på 1090 kartan. Svenska stålbyggnadsinstitutet:

 

 

 

 

 A3 vårt certifierande organ kommer att göra revison hos oss under fem år framöver. Ett arbete som säkerställer att vi håller fast vid nya 1090 rutinerna och ständigt arbetar för att se över vårt arbete. Nästa revision sker den 24/9 2019.

 

 
Under hösten 2019 har vi som mål att certifiera oss mot ISO 3834.Den optimala processen

STEG 1


Ni som kund har en tanke om vad ni önskar hjälp med.  Det kan vara allt ifrån en ritning på ett trappräcke till ritningar över ett större bostadsområde. Beroende på omfattning blir denna process längre eller kortare.

STEG 2


När vi är överens om att arbetet skall inledas behöver vi tillsammans mötas för att se vilka krav vi behöver ta hänsyn till tillsammans.

Det kan vara specifika krav. Vad behöver vi bägge förhålla oss till?

STEG 3


Våra arbeten kan sträcka sig över kortare period där vi färdigställer vårt arbete inom några timmar eller dagar. Vi har också uppdrag på större arbetsplatser som sträcker sig över år. Vi för en dialog med er som kund löpande om vårt arbete.

STEG 4


Under resans gång gör vi egenkontroller, vi ser till att arkivera materialintyg. När arbetet är slutfört kommer du som kund få en sammanställning över vårt utförda arbete i enighet med de krav som initialt ställdes. Vi är stolta leverantörer och ni är nöjd kund.

Våra medarbetare/Konsulter:


Hos oss är personalen vår styrka!

Drivna medarbetare som är kompetenta på sin uppgift, har hög arbetsmoral och ser lösningar framför hinder det är nyckeln i vår verksamhet. Vår målsättning är att det skall nå dig som kund .


Har ni frågor eller synpunkter på vårt arbete är ni varmt välkomna att kontakta oss för en dialog.

För fakturor via e-post :

faktura@umeabyggsmide.se


För material certifikat:

cert@umeabyggsmide.seFör intresse av att arbete hos oss:

ulrika@umeabyggsmide.se


Alex Landoni

Svetsansvarig IWS 1010

076-883 39 04

svetsansvarig@umeabyggsmide.se

Ulrika Rigel Bylund

Projektsamordnare/adm.

070-344 21 92

ulrika@umeabyggsmide.se

Niklas Sandström

Verksamhetsansvarig

Svets/Montage

070-695 42 58

niklas@umeabyggsmide.se

Hans Andersson

Svets /Montage

070-344 91 48

hans@umeabyggsmide.se

Niklas "Nicke" Jonsson

Svets/Montage

076-774 90 41

nicke@umeabyggsmide.se


 

 

Johannes Andersson

Svets/Montage

076-847 78 06

johannes@umeabyggsmide.seKontakt:

  Innertavle 311,

SE-905 06 Umeå

  Tel:070-6954258


© Copyright 2015. All Rights Reserved.